Saturday, August 27, 2011

AEK 2011-2012

H αλήθεια είναι ότι δε μου πάει καρδιά να γράψω κάτι. Αιτία είναι το "δούλεμα" που διαισθάνομαι να πέφτει από την ΠΑΕ.. Οι περισσότεροι Αεκτζήδες καταλαβαίνουν τι εννοώ. Ατάκες που ακούστηκαν στο παρελθόν τύπου “Οι οπαδοί της ΑΕΚ να αποφασίσουν την ομάδα που θέλουν”, “Γιατί ο κόσμος δεν αγοράζει εισητήρια”, και από την άλλη “Πάμε για ψηλά” , “Θα γίνουν μεταγραφές” και στο μεταξύ “Το ρόστερ πωλείται (όσο όσο)”. Αδειοδότηση πήραμε κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή. Σε ότι αφορά τους μετόχους, ο Νοτιάς παίζει κρυφτό, ο Παππάς δεν κάνει κέφι, στα μεταγραφικά το σήριαλ Μίτσελ δεν είχε happy end. Για ενάμιση μήνα οι διοικούντες έλεγαν πως ο παίκτης είναι δικός μας, πίστεψαν τα λόγια του μάνατζερ και τελικά...ο παίκτης κατέληξε στην Χετάφε η οποία και καλά...θα τον έδινε δανεικό στην ΑΕΚ. Για το γήπεδο δε μιλάω, αφού ούτε φέτος θα γίνει κάτι,άντε μερικές υπογραφές όταν δυσκολεύουν τα πράγματα για να λέμε ότι κάνουμε κάτι...δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθώ...όταν όλα τα παράλογα που γινονται φτιάχνουν καινούργια σεζον στο μάπετ σόου άνετα!

Όταν λέμε διοίκηση εννοούμε Σταύρο Αδαμίδη, δηλαδή ένα διορισμένο δικηγόρο που κάνει τη δουλειά του. Χρηματοδότες δεν υπάρχουν, οπότε δεν κάνουμε τίποτα.

Οι μέτοχοι Νοτιάς και Παππάς είναι σαν να μην υπάρχουν και έχω την αίσθηση ότι σαν μέγεθος η ΑΕΚ μικραίνει. Σε σχέση με το παρελθόν της δηλαδή, να δω που θα καταλήξει στο τέλος...


ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ

Θα πω λίγα λόγια για το ρόστερ όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, χωρίς τις προσθήκες που θέλει ο Χιμένεθ. Πάμε... και βλέπουμε.


1.ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Βασικός είναι ο Κωνσταντόπουλος. Πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά με την Κέρκυρα και από την στιγμή που ο σύλλογος έλεγε ότι 500χιλ ευρώ για τέρμα είναι πολυτέλεια (!)... τηρούμενων αναλογίων ο πρόσφατα διεθνής τερματοφύλακας είναι από τις καλύτερες επιλογές. Αναπληρωματικός είναι ο Αραμπατζής ο οποίος θεωρείται καλός για δεύτερος άλλα μέχρι εκεί(οπότε τι τον κρατάμε ρε παιδιά;), αλλά πιστεύω ότι θα τον δούμε αρκετά φέτος και μακάρι να αποδείξει ότι μετράει, ενώ υπάρχει και ο Μοσχονάς, συνεπώς σε αυτή τη θέση του ρόστερ είμαστε καλυμένοι.


2. ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.

Οι δυο λύσεις είναι: Γεωργέας και Κοντοές. Θεωρούσα το δεύτερο βασικό άλλα ο "φούλης"διανύει 2η νεότητα μέχρι στιγμής όποτε ο χρόνος θα είναι μοιρασμένος μεταξύ τους μαλλον. Ο Κοντοές ήρθε από τον Πανιώνιο και είναι ίδιου στυλ παίκτης με τον Γεωργέα. Δηλαδή φιλότιμος, και εργατικός, αυτό που λέμε παίκτης προπονητή. Το καλό είναι ότι φέτος έχουμε 2 καθαρά δεξί μπακ και όχι μόνο Γεωργέα και “κάποιον” άλλο, όποτε και σε αυτή την θέση θεωρούμαστε εντάξει.


3. ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ.

Καράμπελλας. Γνωστός από πέρυσι,πιστεύω ότι θα κάνει καλή σαιζόν φέτος. Παίκτης με παρόμοια χαρακτηριστικά των δεξιών μπακ. Άλλος αριστερός μπακ δεν υπάρχει ,όποτε ή που θα δούμε αλχημείες ή τον νεαρό Εγγλέζο (που στη προετοιμασία όλοι λέγαν ότι ήταν απίστευτος ,άλλα τελευταία εξαφανίστηκε) ή τον Λαγό που θεωρητικά ξέρει τη θέση.


4, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΠΑΚ

Ο ένας ειναι σίγουρα ο Τραϊανός Δέλλας. Ο “κολοσσος” πέρυσι ήταν απίστευτος και πιστέυω οτι και φετος θα'ναι απο τους κορυφαίους στην ομάδα. Δίπλα του θα είναι ο Μανωλάς που πέρυσι έδειξε ότι δίπλα στον Τραϊανό βελτιώνεται και έχει μέλλον (αν και κάποια στιγμή πιθανότατα πιιθανών να φύγει για το εξωτερικό). Εναλλακτική λύση που μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει θέση βασικού είναι ο Καλά που ήρθε φέτος. Παίκτης του Χιμένεθ με παρόμοια χαρακτηριστικά σαν του Δέλλα. Επίσης φέτος ήρθε και ο νεαρός Μπουγαϊτίδης από τον Άρη που θεωρείται ο καλύτερος της γενιάς του, αλλά έχει σοβαρό τραυματισμό και α αργήσουμε να τον δούμε. Υπάρχει επίσης και ο Χέλγκασον που είναι φετινή προσθήκη. Αρχικά θα ξεκινήσει ως αναπληρωματικός και μετά βλέπουμε.

Γενικά για την άμυνα, σε γενικές γραμμές είναι ενταξει, αλλά θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε ένας ακόμα παίκτης για να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ.


5.ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ.

Πρόσφατα η ΑΕΚ απέκτησε τον Βάργκας από την Αλμερία, πολλά στοιχεία για τον συγγεκριμένο δεν έχουν γίνει γνωστά, τουλάχιστον είναι έμπειρος και φαίνεται ότι θα δώσει λύσεις σε αυτή την θέση. Πέρα αυτού υπάρχει ο Μάκος, ο οποίος πέρυσι είχε κάνει καλή σεζόν από το μισό του πρωταθλήματος και έπειτα. Ακόμα υπάρχει ο Γκέντσογλου που δεν το εμπιστεύεται πολύ ο Χιμένεθ και δεν ξέρω γιατί και ο Παντελής Καφές που πιστεύω ότι είναι κλασικός MC παίκτης. Δηλαδή κάνει λίγο απ' όλα, αλλά καθαρό αμυντικό χαφ δεν είναι). Το κενό του Ντιόπ από τα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έχει δώσει η ΑΕΚ, φαίνεται. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτή η θέση τείνει να γίνει η σημαντικότερη και από την στιγμή που ο Ντιόπ αποτέλεσε παρελθόν για την ΑΕΚ, ο σχεδιασμός έπρεπε να ξεκινήσει από εκεί. Ίσως η διοίκηση να περίμενε τι θα εξελιχθεί με την υπόθεση του Μίτσελ και δεν έψαχνε για εναλλακτικές, οπότε έχει την ευθύνη. Για τον χειρισμό της στο θέμα του Ντιόπ οφείλω να πω ότι ο σύλλογος φέρθηκε άψογα στο θέμα και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Η άφιξη του Βάργκας είναι κάτι θετικό και μαζί με τους Καφέ, Μάκο και Γκέντζογλου θα καλύψουν την θέση του αμυντικού χαφ.


6. ΠΛΑΪΝΟΙ ΜΕΣΟΙ

Σε αυτή την θέση, δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. Υπάρχει ο Λαγός για τα αριστερά και ο Λεονάρντο για την δεξιά πλευρά. Αμφότεροι μέχρι στιγμής δεν υπολογίζονται για βασικοί, δικαίως κατά την γνώμη μου, αλλά ίσως αλλάξουν τα πλάνα του Χιμένεθ έπειτα από την εμφάνιση του Λεονάρντο την περασμένη πέμπτη.


7.ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΧΑΦ

Ο Χοσέ Κάρλος Φερνάντεζ είναι η φετινή μεταγραφή. Παίκτης που ήθελε ο Χιμένεθ και ο Αδαμίδης τον βάπτισε νέο Σκόκο...μην τρελαθούμε. Θεωρητικά παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, πρακτικά μέχρι τώρα δείχνει ότι στον άξονα ως επιτελικό χαφ είναι όντως πολύ καλός παίκτης, (θυμίζει το Σκόκο αλλά ένα κλικ πιο κάτω). Όταν αγωνίζεται στις πτέρυγες, η απόδοση του πέφτει και στην θέση αυτή μπορούμε να δούμε τον “Λύμπε', τον Γκούντιονσεν που είναι το αστέρι της ομάδας, τον Λεονάρτο ή σαν έσχατη επιλογή τον Παντελή Καφέ σε δημιουργικό, υποστηρικτικό ρόλο και όχι με επιθετικό προσανατολισμό. Ο Ισπανός πάντως είναι παίκτης από τον οποίον περιμένουν πολλά φέτος και δίκαια θα έλεγα. Γενικά για το κέντρο, υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχουν λύσεις στα ακραία χαφ, υπάρχει ουσιαστικά μόνο ο Κάρλος ως επιτελικός. Αν υπάρχουν τραυματισμοί ή κλήσεις παικτών σε εθνικές ομάδες, να δούμε ποιοί θα παίζουν. Επίσης σύμφωνα με την εικόνα που έδειξε η ομάδα στα φιλικά, διαπιστώθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα στην μεσαία γραμμή. Το “τόπι” δύσκολα πάει εκεί και είναι τομέας πού ήθελε ενίσχυση κυρίως ποιοτική και ουσιαστική.

Σημειώστε, ότι το κενό των Ντιόπ και Μίτσελ θα καλυφθει προφανώς μόνο από τον Βάργκας εκτός εξαιρετικού απροόπτου. Το πρόβλημα σίγουρα δεν θα εξαλειφθεί αλλά θα περιοριστεί. Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά θα περάσουμε δύσκολες στιγμές φέτος. Ο Γκερεϊρο δεν υπολογίζεται γιατί οι πληροφορίες τον ήθελαν να πηγαίνει σε ομάδα του Κατάρ...το βλέπω δύσκολο πάντως. Αν μείνει, θα παίξει όπου υπάρχει ανάγκη, από την μέση και μπροστά. Ο Πολωνός ξέρει μπάλα αλλά είναι αργός...πολύ αργός.


8.ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μια από τις καινούριες προσθήκες είναι ο Στήβεν Μπέλεκ. Ο νεαρός στον Πανθρακικό έπαιξε καλύτερα απ' ότι μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ. Βαρύ φορ περιοχής, αλλά πρέπει να βελτιωθεί γρήγορα για να δείξει το ταλέντο του. Για τον Λυμπερόπουλο δεν χρειάζεται να γράψουμε τι παίκτης είναι ο Νικόλας. Μοναδικό αρνητικό στοιχείο, είναι η ηλικία του.

Για τον Γκούντιονσεν θα πω ότι κάναμε μια μεταγραφή αεροδρομίου. Κατά την γνώμη μου είναι παίκτης που έχει τα πάντα εκτός από τελειώμα των φάσεων. Δεν είναι φορ που θα βάλει πάνω από 10-15 γκολ. Σκεφθεί έναν παίκτη σε στυλ Σκόκο, 3 κλικ παραπάνω, με ποδοσφαιρικά εφυή που αντέχει στην πίεση, ισορροπημένο και πολύ πιο ομαδικό. Ε, ωραίο δεν είναι; Στο μισό των δυνατοτήτων του να παίξει ο Ισλανδός, θα είναι ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Σιαλμάς είναι ακόμα μια καινούρια προσθήκη στο ρόστερ. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πολλά στοιχεία για τον συγγεκριμένο. Έχω την εικόνα ενός γρήγορου παίκτη, κάτι σπάνιο σε αυτό το ρόστερ που παίζει κυρίως από τα άκρα, οπότε αν τον δούμε και σε ρόλο εξτρέμ δεν πρέπει να είναι κάτι που θα μας ξαφνιάσει, λογικά θα έχει ρόλο αναπληρωματικού.

Γενικά για την επίθεση δεν είμαι ικανοποιημένος. Λείπει ο κλασικός γκολτζής, το ρόλο αυτό παίζει ο νεαρός Μπέλεκ, αλλά αφού ψάχνουμε και για επιθετικό σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μάλλον δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Χιμένεθ. Από Λύμπε και τον Ισλανδό δεν περιμένουμε πολλά γκολ, όχι ότι δεν θα σκοράρουν, αλλά δεν υπάρχουν ίδιες απαιτήσεις όπως υπήρχαν από τον Μπλάνκο π.χ. Ο Σιαλμάς είναι ένα στοίχημα. Δεν ξέρω αν είσαστε ικανοποιημένοι από την γραμμή κρούσης, εγώ πάντως όχι. Άλλωστε μέχρι τώρα, η ομάδα έχει δείξει στα φιλικά και στα 2 επίσημα ότι δυσκολεύεται στην παραγωγή φάσεων και στο γκολ.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ

Και στον τομέα της τακτικής, απ' ότι φαίνεται τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν σχεδιάσει. Η ΑΕΚ πέρυσι είχε καταλήξει σε ένα σχήμα 4-4-2 με ρόμβο, σύστημα που απέδιδε καλά με το πλεονέκτημα στο συγγεκριμένο να είναι η κυριαρχία στον άξονα του γηπέδου. Το μείον είναι ότι εύκολα μπορείς να εκτεθείς από πλαγιοκοπήσεις του αντιπάλου αν δεν έχει καλά μπακ, ειδικά αν ο αντίπαλος παίζει με 4-2-3-1 ή 4-3-3. Πάντως δεν αποκλείεται με την έλευση του Βάρκας, την παρουσία δηλαδή κλασικού κόφτη να παίξει περισσότερο το 4-2-3-1 με κόφτες τον Βάρκγας και Μάκο ή Καφέ. Πάντως έως τώρα δείχνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι και δεν βγάζει φάσεις μπροστά. Ίσως να επιστρέψει και στον 4-4-2 με ρόμβο που χρησιμοποιούσε πέρυσι. Είδομεν. Μέχρι στιγμής, η εικόνα της ΑΕΚ προβληματίζει, από τα καλά που φαίνονται είναι πως η άμυνα δείχνει συμπαγής. Η ομάδα δείχνει να ξέρει και τα θετικά και τα αρνητικά της και το παλεύει. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα βελτιωθεί και θα παίξει καλύτερα.



ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

Ο Χιμένεθ νομίζω πως έχει κερδίσει την συμπάθεια της συντριπτικής μερίδας των οπαδών. Δείχνει διαβασμένος και ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά ξέρει ότι αυτή η ομάδα έχει ταβάνι. Δεν μου δίνει την εικόνα ανθρώπου που πετά στα σύννεφα, θα ήθελα όμως στις στραβές να καλύπτει την ομάδα και όχι να δίνει την εντύπωση ότι φταίνε τα πάντα εκτός από τον ίδιο. Θιασώτης του 4-4-2, εναλλακτικά δουλεύει το 4-2-3-1 και το 4-3-3, αν και αυτή την στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει τους παίκτες για τέτοιο σύστημα. Πάντως στην κατάσταση που είναι ο σύλλογος, ο Χιμένεθ είναι κεφάλαιο, για να μην πω ότι καλύτερο διαθέτει η ΑΕΚ.

Σε επίπεδο κουτσομπολιού, έχει ακουστεί σε διάφορους κύκλους ότι ο Ισπανός είναι πάρα πολύ στραβωμένος με την διοίκηση. Οι λόγοι είναι συνηθισμένοι για όποιον ασχολείται έστω και επιδερμικά με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε τα μισά από τα χρήματα που του είχαν υποσχεθεί για το ρόστερ, το οποίο πωλείται όπως γράψαμε παραπάνω, ενώ οι μεταγραφές των παικτών με εξαίρεση τους δυο Ισπανούς, δεν είναι δικές του αλλά του Γκρέτανσον...άντε και να δούμε. Πάντως ο Χιμένεθ, δεν είναι ανόητος και προσωπικά νομίζω ότι δεν θα τελειώσει την σεζόν στην ΑΕΚ. Είτε σε κάποια στραβή θα φύγει, είτε θα δεχθεί κάποια πρόταση που τον ικανοποιεί. Μην ξεχνάμε ότι θέλει να κάνει καριέρα στην Ισπανία κυρίως, οπότε τώρα είναι σαν να κάνει το αγροτικό του. Επαναλαμβάνω ότι αυτά που λέω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις και μακάρι να βγω ψεύτης γιατί αυτό το ρόστερ, χωρίς τον Ισπανό θα καταρρεύσει. Πάντως φέτος θα κριθεί που έχει από την αρχή την ομάδα και την έχει προετοιμάσει όπως θέλει.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Μπορεί το κείμενο να δείχνει μέσα στη μαυρίλα, αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Το παράδοξο είναι ότι η ομάδα πάει για 3η ή και 2η θέση αν κοιτάξουμε και τους άλλους συλλόγους, κάτι είναι και αυτό.

  2. Η ιδέα που έχει περάσει στον κόσμο, είναι ότι η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι ο Χιμένεθ και μια χούφτα παίκτες. Όλοι οι υπόλοιποι “Αεκάρχες” κρύβονται λες και γίνεται πυρινικός πόλεμος. Μελισσανίδης, Καράς, Γιδόπουλος, Νικολαίδης, Παππάς, Νοτιάς και δεν ξέρω εγώ ποιοί άλλοι φαίνονται μόνο για καμιά συνέντευξη όπου λένε ότι δεν φταίνει, ο καθένας προσωπικά, σε τίποτα και για τίποτα...ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    Όλοι αυτοί μας κατάντησαν στα σημερινά χάλια. Τι σχέση έχει η ΑΕΚ σαν μέγεθος σήμερα και τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το τι είμασταν το 89-96; Μόνο το όνομα έχει απομείνει. Κανείς από αυτούς δεν θα μας σώσει, θα μας διαλύσουν και άλλο. Καλά θα είναι να ξεχαστούν από όλους μας και να αναζητηθούν άλλου κεφάλαια και χρηματοδότες.

  3. Τα σημερινά αφεντικά της ομάδας, ο Παππάς και ο Νοτίας, μου θυμίζουν την τωρινή κυβέρνηση της Ελλάδας. Οι μεν σιχαίνονται που τους ανήκει η ΑΕΚ, αλλά για το μίσθωμα του προπονητικού κέντρου είναι καλά έτσι;

    Οι δε ντρέπονται που και καλά...κυβερνούν τους Έλληνες...και εμείς ακόμα τους κοιτάμε...τι να πω...μνήσθητι μου κύριε και θαυμαστά τα έργα σου...

  4. Το κείμενο το έγραψα την Παρασκευή 26/8 μετά την ρεβάνς με την Ντιναμό Τυφλίδας όπου φτύσαμα αίμα για να περάσουμε τους Γεωργιανούς...στην παράταση. Αυτά περί μεγέθους και απόδοσης που λέγαμε πιο πριν. Να δούμε και την συνέχεια...

  5. Ο 31χρόνος Βάργκας πρώην παίκτης της Αλμέριας είναι ένας κλασικός κόφτης, στυλ Ντιόπ. Δείχνει καλή επιλογή, το κακό είναι ότι έχει ιστορικό τραυματισμών και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί, αν θα μπορεί να βγάλει όλη τη σεζόν. Επίσης είναι παίκτης επιρεπής σε κάρτες και τσαμπουκάδες. Τουλάχιστον έχει τέτοια φήμη.

  6. Λογικά ο Χιμένεθ θα ξαναδοκιμάσει τον ρόμβο με την παρουσία του Βάργκας σε ρόλο κόφτη, μπροστά του οι Μάκος-Καφές και στην κορυφή ο Κάρλος. Στην επίθεση ο Γκούντιονσεν σε ελεύθερο ρόλο και μπροστά του ο Μπέλεκ. Εναλλακτική αν δεν τραβήξει ο νεαρός, ο Λύμπε. Θα δούμε.

  7. Από αυτό το ρόστερ, δεν υπάρχει πάγκος. Κάτι άλλο, Λεονάρντο, Λαγός, Γκερείρο και μια χούφτα ακόμα γιατί τους κρατάμε αφού έχει ειπωθεί επίσημα ότι δεν μας κάνουν; Ο Λεονάρντο βέβαια έδωσε την πρόκριση στο ματς με την Τιφλίδα, αλλά έως τώρα δείχνει εικόνα παίκτη που κρύφεται. Αν αυτό δεν αλλάξει, καλύτερα να φύγει. Για τον Πολωνό τα είπαμε πριν... Ο Λαγός τελικά τι είναι; Ήρθε σαν ένα από τα μεγαλύερα ταλέντα και ακόμα ψαχνόμαστε να βρούμε την θέση του. Αμυντικός είναι; Χαφ είναι; Εξτρεμ είναι; Πότε θα κάνει κάποια καλή σειρά παιχνιδιών;

  8. Είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα αποδώσει καλύτερα από το ξεκίνημα. Σκεφθείτε ότι στην ενδεκάδα υπάρχει καινούριος τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ, κόφτης, δεκάρι, επιθετικοί...θα πάρει χρόνο μέχρι να δέσουν είτε μας αρέσει, είτε όχι. Κάτι σχετικό με αυτά, ο Ισλανδός είναι τεράστιος παίκτης. Στην πραγματικότητα είναι το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε εδώ μετά τον Ριβάλντο, μην το ξεχνάμε. Πρέπει να πεισθεί ότι είναι σε ομάδα και όχι ότι ο ίδιος είναι μεγαλύερο μέγεθος από την ΑΕΚ.

  9. Κάτι τελευταίο από το φετινό ρόστερ. Του χρόνου δεν υπολογίζουμε τους Γεωργέα, Δέλλα. Από τους Ισπανούς ο ένας είναι δανεικός, ο άλλος επαναδιαπραγματεύεται αν θα μείνει, ο Καφές θα μπει στις εφεδρίες λόγο ηλικίας, ο Λυμπερόπους θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και ο Μπέλεκ θα επιστρέψει στην Ιταλία. Όλοι αυτοί φέτος θεωρούνται βασικοί...

    Η φετινή ομάδα είναι για μια σεζόν, του χρόνου θα είμαστε φτού και από την αρχή, άντε να δω με τι λεφτά θα κινηθούμε...κουράγιο αδέρφια!!!!!

Άντε και καλή μπάλλα!!!!!!!

Mountain King


.

No comments:

Post a Comment